Не искам да си моята светица
(от бялото бездруго ослепявам).
Аз искам просто да си волна птица,
която в нощите да приютявам.
Обичам грешница. А не икона.
За грях на теб се моля. Не за свян.
Щом дяволът те е качил на трона,
защо ти е моралът за тамян?
© Велизар Все права защищены
И благодаря за отзива!