Реалността, така криворазбрана,
подлежи на промяна,
истината замъглена,
сякаш постановка на театрална сцена.
Близо е до ушите
и е измама за очите.
Истината - неприемлива идея,
докато не се огледаш в нея
не съществува,
ала да я види,
всеки така жадува.
Кажи истината, кажи своите лъжи,
мнението на публиката,
не бива да ти тежи,
защото всеки е актьор
на собствена сцена,
а истината,
винаги остава замъглена.
© Kiril Spiridonov Все права защищены