За изгрева!
Кръчмарю,
налей по едно!
Сипи и на тъжния клоун във ъгъла.
Или...
дай бутилка "Мерло",
че
май не ни е до тръгване.
Ще пием за залеза, който плува в очите ни.
И ако не затвориш кръчмата,
ще почерпя всичките скитници.
Изгревът
носи
завръщане.
© Надежда Маринова Все права защищены