Пребродил бих земята,
открил бих изгрев нов,
посрещал бих луната...
за капчица любов.
Преплувал бих морето,
със вятъра суров
летял бих във небето...
за капчица любов.
Претърсил бих горите
отправил своя зов,
запалил бих звездите...
за капчица любов.
Прегради бих съборил
за чистата любов.
За нея бих се борил...
на всичко съм готов.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены
LiaNik, добре дошла на страничката ми! Благодаря ти за затрогващия коментар!