1 июн. 2007 г., 23:56

ЗА КЪСМЕТ! 

  Поэзия
491 0 0
                                   ЗА  КЪСМЕТ!

                    С  ЦВЕТЕ    ЗАПОЧНА  ДЕНЯ
                    И  ОТВОРИ    СЕ  СЪДБАТА,
                    ТИХО    НЯКОЙ    ПОЖЕЛА,
                    ОТВОРИ   СЕ   ВРАТАТА...

                    МОЯТ    МЪЖ   С   ИЗНЕНАДА
                    СВЪРЗА МЕ, МОБИЛНО  ЗА  МИГ
                     И   ЧУХ   ЧОВЕЧЕ   МИЛО,
                     И  СЪРЦЕ  СИ  ЗАРЕДИХ...

                     КАК  ДРЕБНИ НА  ВИД  НЕЩИЦА
                     ДУШАТА  ПАК  ПРИПОВДИГАТ
                     И  С  РАДОСТ, И  ОБИЧ,
                     МНОГО  НЕЩА СЕ ПОСТИГАТ...

                    ОТ   ТОПЛОТАТА   СИ    НЕЖНО
                    НА  ВСИЧКИ ДНЕС  ИСКАМ ДА  ДАМ.
                    НА  ВЛАКЧЕ    НА   КЪСМЕТА! -
                    ВАГОНЧЕ ЗАКАЧЕТЕ С ПЛАМ...

                    КАКВО  МУ  ТРЯБВА НА  ЧОВЕК?!
                    НЕЖНО  ЦВЕТЕ  И  УСМИВКА...
                    УСЕТИХ,  АХ,  БЛАГОДАТ
                    И  С  ВАС   СЪМ   ЩАСТЛИВКА!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??