10 сент. 2008 г., 14:53

За летните нощи 

  Поэзия » Любовная
793 0 3
Минаваш през мене, тъй топъл и лек,
че чак не усещам дъха ти.
Аз пиша за тебе, а ти не си тук.
Там другаде... не зная къде си.
И топлата вечер дочаках аз пак.
Живея за летните нощи!...
Щурците да чувам и техния звук
от вчера, от днеска, от утре...
Минаваш през мене и пак не си тук.
Къде си? Отново не зная.
За летният вятър аз пиша сега.
За топлите нощи мечтани.

© Сандра Неста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??