17 июн. 2009 г., 12:17  

За приятелството 

  Поэзия » Другая
982 1 21

 

 

Сега се сърдиш. Смяташ ме за враг, почти ме мразиш –
защото виждам, че грешиш, не премълчавам.
Приятелството трудно се постига и запазва
и само верният другар го заслужава.

А тези, дето днес ти се усмихват и залъгват –
сърцето ти печелят с лицемерни думи,
те утре първи гръб ще ти обърнат, ще си тръгнат,
когато лоши ветрове към теб задухат.
 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??