18 июн. 2019 г., 07:04

За любовта 

  Поэзия » Любовная
546 1 0

Изживях те и не ми се бъркай!
Ти си най-важната в света ми...
Моля те, сега не ме побърквай!
И не осквернявай любовта ни...

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??