Jun 18, 2019, 7:04 AM

За любовта 

  Poetry » Love
531 1 0

Изживях те и не ми се бъркай!
Ти си най-важната в света ми...
Моля те, сега не ме побърквай!
И не осквернявай любовта ни...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??