Колко е дълбока любовта?
Колкото държавният резерв.
Колко е силна любовта?
Колкото нервите на пенсионерите.
Колко е пламенна любовта?
Колкото речите на Румен Радев.
Колко е истинска любовта?
Повече от усмивките на Киро Канадеца.
Борбена ли е любовта?
Колкото борбите в парламента.
Безкрайна ли е любовта?
Политическата любов е безкрайна.
© Катя Иванова Все права защищены
Разбрала си ме.