19 мар. 2016 г., 18:17

За Мама 

  Поэзия
345 4 1

Нали ми даде всичко, мамо-
и дом, и нежност, и живот!
Като акомпаниращо пиано
си все до мен и си любов.

 

Превърна ме в човек достоен,
защото пример ми бе ти.
И беше щит, и гръб, и корен,
който ме пази и държи.

 

И знай, не е било напразно,
че си преборила света!
Гордея се и съм щастлива,
че аз съм твоя дъщеря.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??