12 дек. 2008 г., 21:33

За мама... 

  Поэзия
681 0 4
Скъпа моя мамо,
знам, че понякога съм бил груб и прям...
Никога не съм искал да те нараня.
Просто студена сега е моята душа.
Искам този голям празник да ти честитя,
да ти благодаря,
за това, че довела си ме ти на света...
Здрава и винаги така усмихната бъди,
силна и борбена, дори в най-трудните дни.
Виждам любовта ти към мен.
Виждам доброто в теб.
Дори огън сътворяваш от един простичък лед...
Винаги ти си ми помагала, ти си моят лек.
Пътилото в живота си ми ти,
сила дарявала си ми дори
и падайки на колене,
гордо изричам ОБИЧАМ ТЕ...

© Светлозар Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??