25 авг. 2013 г., 22:54

За мен 

  Поэзия » Философская
752 0 2

По пътят си не равен и безславен

разпадам се аз всеки ден

и ставам , тръгвам пак на татък

събирам късчета живот от мен!

 

Събуждайки се тъй от сън реален,

отваряйки очи в животът полусън,

разбирайки чрез сетивата идеални

нищожността на този свят!

 

Измами, подлост и интриги,

долавям пошлост и игри!

Защо ли Господ тъй мене сътвори ме,

че трудно, чистотата да творя в Съдбата?

 

Прекланям се пред таз Съдба велика,

откъсвайки от мен това,

което вече няма да ми трябва,

оставяйки ми нужното сега!

 

                                                                                             14.062013г.



© Инци Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??