2 февр. 2007 г., 21:17

За мен плачи 

  Поэзия
594 0 0
Плачи...
Сълзите ти душата ми нараняват,
впиват острите си нокти,
разкъсват живата ми плът.

Плачи...
Не вярвам на твоите лъжи.
Късно е вече за това.
Върви си...

Плачи....
За мъката в моите очи ти плачи,
за празнотата в сърцето си ти плачи,
просто за мен плачи.

Плачи...
И не поглеждай в тъжните ми очи,
а само слушай мъртвечкия глас на душата ми!
Просто за мен плачи....

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??