Родих се някъде на Изток,
с много обич във сърцето
и уверено започнах да живея.
Изминаха години, в които
исках, чаках да те срещна
и това наистина се случи.
Търсих чувство с вечен плам
и чудесно в теб се влюбих.
Няма по-прекрасна от теб,
моя нежно-страстна прелест.
За мен си живот, любов и стих,
ти си поезия, дори без думи.
© Васил Георгиев Все права защищены