13.04.2013 г., 11:54 ч.

За мен си живот, любов и стих 

  Поезия » Любовна
819 0 0

 

Родих се някъде на Изток,

с много обич във сърцето

и уверено започнах да живея.

Изминаха години, в които

исках, чаках да те срещна

и това наистина се случи.

Търсих чувство с вечен плам

и чудесно в теб се влюбих.

Няма по-прекрасна от теб,

моя нежно-страстна прелест.

За мен си живот, любов и стих,

ти си поезия, дори без думи.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??