Apr 13, 2013, 11:54 AM

За мен си живот, любов и стих 

  Poetry » Love
816 0 0

 

Родих се някъде на Изток,

с много обич във сърцето

и уверено започнах да живея.

Изминаха години, в които

исках, чаках да те срещна

и това наистина се случи.

Търсих чувство с вечен плам

и чудесно в теб се влюбих.

Няма по-прекрасна от теб,

моя нежно-страстна прелест.

За мен си живот, любов и стих,

ти си поезия, дори без думи.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??