22 мар. 2008 г., 08:48

За мен си всичко на света... 

  Поэзия » Любовная
7311 0 4
Когато галиш ме, настръхвам,
обичам твоите ръце,
обичам аз, когато нежно
се преплитат с моите две...

Обичам погледа ти запленяващ,
твоите очи красиви,
с които винаги ме правиш
от всички други най-щастлива!

Обичам ти да ми говориш
сладки думи за любов,
колко много ме желаеш
и как за мен на всичко си готов...

Повярвай ми, без теб аз бих умряла,
за мен си слънцето в небето,
не знам преди как съм живяла
без тази тръпка във сърцето...

И докато пиша тези стихове си мисля...
"Ах, как искам ти да си до мен сега!"
Да те прегърна силно и да ти прошепна:
"ОБИЧАМ ТЕ! За мен си всичко на света!"

© Силви Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??