Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Всичко казано ще ми е от полза!
Не веднъж съм казвала, че откривам грешките си... Особено в ритмичността на текста. Често липсва!
Надявам се, че с времето поне част от дефектите ще се поизгладят.
Писането за мен е ново! Никога през живота си не съм изразявала емоции по този начин. Всичко започна преди два месеца, когато в един сайт довърших чужда мисъл, абсолютно първосигнално... Имаше коментари, че може би ми се отдава. Така реших да пробвам!