За миг затвори очи
и мен си представи,
за малко пожелай ме,
припомни си дните ни
и се усмихни,
на момента извай ме,
в сянката днес се вмъкни
и в нея разпознай ме,
за миг протегни ръце
и се замисли,
с мисъл обладай ме,
за миг сърцето ми разнежи
и с очите си омай ме,
и докато вятърът навън шепти,
зад гърба му издай ме...
© Светлана Тодорова Все права защищены
Нека е усмихната всяка твоя вечер !