25 мая 2010 г., 11:29

За миг 

  Поэзия » Любовная
463 0 0

За миг ако повярвам, че си здрав 
и във опитомените слова открия
свидетелства за нрава ти корав,
ще спрем безмълвно рукналата сприя!

За миг, ако науча, че щастлив
ме споменаваш в ъгълчето на сърцето,
не ще ни заяде лъжлив
рефрен, побягнал към небето!

За миг ако те видя със късмет
играта си навременно напуснал,
ще знам, че капчицата мед
все още пали твойте устни!

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??