31 дек. 2014 г., 17:19

За много бойкови години 

  Поэзия » Гражданская
283 0 0

"Честита нова година!

Още бедни да видят амина.

Народът пак да гладува

и в таз зима да студува.

Важното е богатият да е добре,

а другият, ако ще и да мре.

Тук богат ставаш главно с престъпления,

а не с честен труд в предприятия или учреждения

или ако на нивата ореш.

А ако до висок пост се добереш -

вече си ударил келепира.

Аз, Бойко, няма да оставя народа на мира."

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??