22 дек. 2009 г., 09:12

За Музата 

  Поэзия
382 0 2

За музата

 

 

 

Капки нежност... пръски от роса.

Докосвам леко малките ти пръсти,

а ти си толкова сама...

Не искам никога да те напускам!

 


Защо не шепнеш? С нрава на река

тъй необуздано мила...

Пак е тихо, мрачна светлина

до петите цяла те залива...

 


Ела насам! Веднъж поне

прегърни ме с всички сили

и после като стадото коне

ще скитаме ний белокрили...

 


© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ... пусни си музи- ка и си избери една от всички... може и по- палава... http://www.youtube.com/user/korpiklaani?blend=1&ob=4#p/u/1/mmNILN7T4oc
  • Браво.Много е хубаво.
Предложения
: ??:??