19 нояб. 2004 г., 16:01

За най-добрата приятелка! 

  Поэзия
5462 0 1

За най-добрата приятелка!

 

Обичала съм и обичана съм била.

Не съм била сама до сега...

Но днес, когато любовта я няма.

До мен си ти приятелко любима!

 

Тъгата ще прозреш в думите ми.

За утеха пак ще ме прегърнеш.

Съвет ще дадеш за живота ми

и с толкова любов ще ме погледнеш.

 

Ще ми кажеш, макар и без думи.

Че в беда ли съм, до мен ще си ти.

До мен! Винаги, когато боли.

Боже, колко много за мен значиш ТИ!

© Марина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??