14 нояб. 2009 г., 23:00

За Него 

  Поэзия
854 0 1

Сега хората ми пишат,

но не пишеш ти...

 

Липсват ми твоите красоти,

с които сравняваш ме ти...

 

И сега така е всеки ден,

откакто ти напусна мен...

 

Какво ми стана онзи ден,

когато изрекох думите забранени.

 

Не зная, скъпи, но помни,

тогава умът ми замъглен бил е от

хубостта, нали...

 

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??