28 мая 2011 г., 10:43

За Нея 

  Поэзия » Любовная
740 0 1

ЗА НЕЯ

 

 

Обичам те, защо да крия,
едва ли друга като тебе ще открия.
Когато те погледна, душата ми се сгрява,
нежният ти поглед ме озарява.


Твоите очи небесно сини,
красиви, безценни са като рубини.
С чара си ти ме омая,
но, че не мога да съм с теб, аз зная.


Без теб сърцето ми прекъсва.
Болката отвътре ме разкъсва.
Това е моето признание,
само ти можеш да спреш това терзание.

За нея  песен ще запея.
За нея  кръвта си ще пролея.
За нея  Апокалипсиса ще преживея.
За нея   аз ден и нощ  копнея.


© Веселин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??