9 нояб. 2012 г., 12:14

За обич възраст няма! 

  Поэзия » Любовная
536 0 4

Мили хора! Разберете!

За обич възраст няма!
С предразсъдъците спрете,
не слагайте забрана!
Задръжките ги захвърлете,
сърцата си за обич отворете!
Раздавайте любов голяма,
потъвайте във страст гореща!
Истинската обич възраст няма,
щом правилната обич е насреща!

© Надя Уорендър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??