9.11.2012 г., 12:14 ч.

За обич възраст няма! 

  Поезия » Любовна
534 0 4

Мили хора! Разберете!

За обич възраст няма!
С предразсъдъците спрете,
не слагайте забрана!
Задръжките ги захвърлете,
сърцата си за обич отворете!
Раздавайте любов голяма,
потъвайте във страст гореща!
Истинската обич възраст няма,
щом правилната обич е насреща!

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??