16 сент. 2009 г., 09:33

За последно 

  Поэзия » Пейзажная
808 0 24


Влюбени щурци припяват

носталгичните си песни

с дъх на лятна незабрава

и ухание на есен.

 


Още тайничко въздишат

по светулчената нежност.

Къса сребролунни нишки

нощ от мигове безбрежни...

 

 

Есенен мистичен вятър

носи ехо от звездите.

За последно спи земята

в люлката на щурчов ритъм...

 


© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??