Sep 16, 2009, 9:33 AM

За последно 

  Poetry » Landscape
809 0 24


Влюбени щурци припяват

носталгичните си песни

с дъх на лятна незабрава

и ухание на есен.

 


Още тайничко въздишат

по светулчената нежност.

Къса сребролунни нишки

нощ от мигове безбрежни...

 

 

Есенен мистичен вятър

носи ехо от звездите.

За последно спи земята

в люлката на щурчов ритъм...

 


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??