14 февр. 2009 г., 17:02

За преди... 

  Поэзия » Любовная
635 0 1
Някога давах всичко за теб.
Днес отново съм до теб,
но разбрах, че принадлежа на друг.
Ти любовта ми отне
и пепелта всичко ми взе.
Ограби моята душа
и в замяна ме остави сама.
Днес отново те виждам
и нещо пламва в мен -
дали за онези отминали дни,
или за всичките мъки,
които ти ми причини...!

© Мирослава Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??