Заслужи си признание от мене
перфектно и добро момче,
за няколко години време
приех те като собствено дете.
Елегантно завладя душата ми,
не ми направи думата на две,
дано и аз могла съм някак
да разчувствам твоето сърце.
Ти винаги решение намираш
за всичко и за всички у дома,
и успяваш все да ни разбираш,
независимо от твоите дела.
Мъжество в едно със нежност,
това си ти във комбинация,
когато си във къщи - свежест
е огряла всичко с грация.
И за туй със две-три думи
благодарим ти, че си с нас,
готови сме по стръмни друми
със теб да сме до сетен час.
С най-топли чувства и признателност на зет ми.
© Гинка Любенова Косева Все права защищены