20.06.2008 г., 12:15 ч.

За признателност 

  Поезия » Друга
1023 0 10

Заслужи си признание от мене

перфектно и добро момче,

за няколко години време

приех те като собствено дете.

 

Елегантно завладя душата ми,

не ми направи думата на две,

дано и аз могла съм някак

да разчувствам твоето сърце.

 

Ти винаги решение намираш

за всичко и за всички у дома,

и успяваш все да ни разбираш,

независимо от твоите дела.

 

Мъжество в едно със нежност,

това си ти във комбинация,

когато си във къщи - свежест

е огряла всичко с грация.

 

И за туй със две-три думи

благодарим ти, че си с нас,

готови сме по стръмни друми

със теб да сме до сетен час.

 

С най-топли чувства и признателност на зет ми.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??