За рождения ми ден искам да си пожелая
да продължавам да се влюбвам както досега,
дори безнадеждно и несподелено да е,
да срещам, а да не подминавам любовта
За рождения ми ден искам да си пожелая още
с хора като вас да продължавам да се срещам
и всеки ден да бъде едно ново начало,
да се науча проблема с усмивка да посрещам.
За рождения ми ден ще си пожелая още
за всички ни - здраве, щастие, късмет, любов, пари
и нещо, което май от темата се отклонява,
очите й - най-ценният подарък ще са нейните очи.
И накрая искам с нещо да завърша.
Благодаря Ви, че и на този ден сте с мен.
Не от подаръци и празнична украса,
от присъствието Ви е украсен.
© Адриан Иванов Все права защищены
Вълшебни мисли!!!
Даденост е твоята същност,благодат и пречистване.