25 нояб. 2006 г., 23:02

За сестричката ми 

  Поэзия
1260 0 4
Нежна като цвете и
силна като бурен.
Това си ти,
слънце мое златно!
Усмивката ти ме
спасява, а плача
ти ме ранява.
Смеем се лудо,
а се караме за
глупост.
Главицата ти щура
прави ме луда.
Рязка и уникална,
вярна и критична,
си рядкост истинска.
Всеки ощастливяваш,
ала мъжките сърца
раняваш.
Накрая всеки знае,
че не може да ти се
сърди.
Лошото минава -
ти оставаш.
Бъди жива, луда и
обичана, за да си
щастлива!
Обичам те!

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??