4 авг. 2009 г., 22:40

За силните жени... 

  Поэзия » Любовная
1977 0 2

Да бъда силната жена, която никога не плаче

и  гледа с ледени очи,

която от толкова болка вече не я боли,

която толкова много обич даде нa зверовете да разкъсат,

която искаше до нея да си само ти.

 

Силната жена е ледено студена,

тази сила тежко влачи и когато ù горчи.

Тя си е такава във всичко, винаги ще превъзхожда твойте жени.

Онзи слабите, сладникави и вечно алчни, глупави сърни,

които като вълк разкъсваш, без да ти тежи.

 

Такава е жената, която ти си сътвори,

такава ледена кралица, която може всеки да унищожи.

Такава съм и аз, и за това си виновен само ти,

но любов моя, за която още ме боли,

от все сърце ти пожелавам да намериш най-коварната ледена кралица,

която не само да те вледени, а да те разруши!

 

Да ти отмъсти за мене и за онези глупави сърни,

на малки ледени парченца със земята да те изравни,

и когато всичко от този силен, властен и прекрасен мъж се стопи,

от небето  само няколко малки капчици дъжд да превали!

 

© Тайна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??