21 апр. 2007 г., 13:58

За спомена 

  Поэзия
678 0 3

        ЗА СПОМЕНА
Мили спомени, сърдечни,
връщате ме вие
                         в дните тъй далечни.
И отново преживявам аз
всичко хубаво със вас.
И добре, че вас ви има,
топлинка във мойта зима.
И добре, че туй остава
на живота за прослава...
Щото сме устроени така:
помним най-добрите си неща.
В сънищата просто, на шега,
връщаме се не веднъж и два...
А за тежките и лоши дни
спомнят ни навярно
                         белите коси.
Спомен мили, с мене остани,
в бъдещето ти опора ми бъди!...
   
      2000 г., гр. Пловдив

© Мария Никленова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??