Зеленият сняг... стопи се без време!?
Зеленият, вечният... сняг.
А слънцето преспи натрупва!?
С южнякът си брат.
Светът ни, побъркан към хаос върви...
Мащеха крие храна за да храни
своята плът...
А децата ни вече нямат и срам,
обиждат безжалостно всеки голям.
Тънем в раздруха и гине родът...
А ние си казваме такъв е светът.
Създаден от нас...! Добро да руши!?
Крадецът е брат на човека с лъжи.
А белият сняг отдавна го няма!
Омръзна му вече боклука да крие.
Хора не спрем ли... Земята загива
а с нея загива и нашият род!
© Ангел Все права защищены