25 нояб. 2006 г., 22:58

За тати 

  Поэзия
2047 0 4
Труд и мъжество,
сила и амбиция,
непокорен дух и
вечен бунт -
това си ти,
любими мой, тате!
Мъж на чест и
достойнство, който
превърна ме във
воин с кураж.
Научи ме да обичам
и да мразя,
Даде ми хъс и вяра,
заляти с критика
безпощадна.
Най - великият мъж
си ти за мен, най -
истинският и смел
борец в живота ми.
Ти си моя учител,
идол и образец.
Гордея се, че имам
баща като теб!
Нека си дарен с
криле, за да се
извисиш над
злоба, болка и
измама - така че
да летиш на
свобода!!!
Обичам те!

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??