10 окт. 2008 г., 16:44

За теб 

  Поэзия » Философская
658 0 3
Дали си този, който чаках
проклети тридесет години
и всяка нощ се свивах, плаках,
накрая сълзите си пиех
като вино, което те опиянява,
нахълта, без да ти отварям,
замръзнах като статуя, загледана
във тебе, мойто огледало
и всеки жест и дума бяха мои,
излизайки от твоята уста,
а аз се питах дали да те целуна,
дори да бях... това ли беше любовта?
Излъгах себе си или и тебе,
повярвах на мечтата си за обич,
не ти, а аз  и само аз да те обичам,
но разумът проклет крещеше "Бягай",
сърцето ми се свиваше на топка,
в стомаха ми хиляда пеперуди
и всъщност на какво ли се надявах,
надявах се на мое лично чудо.

© Камелия Кацарска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??