8 дек. 2007 г., 00:15

За теб 

  Поэзия » Другая
906 0 2
Стих да сътворя мечтаех,
стих, във който да летиш...
Колебаех се, не знаех как
в него да се съживиш.

Как очите ти да са звезди,
усмивката ти - запетая.
Как мечтите ти - начало,
а страхът ти да е края.

Думи, думи разпилени...
Коя е точната за теб?
О, Господи, кажи ми как
да събера това в куплет!

© Гюлен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??