8.12.2007 г., 0:15 ч.

За теб 

  Поезия » Друга
900 0 2
Стих да сътворя мечтаех,
стих, във който да летиш...
Колебаех се, не знаех как
в него да се съживиш.

Как очите ти да са звезди,
усмивката ти - запетая.
Как мечтите ти - начало,
а страхът ти да е края.

Думи, думи разпилени...
Коя е точната за теб?
О, Господи, кажи ми как
да събера това в куплет!

© Гюлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??