15 мар. 2008 г., 13:13

За теб 

  Поэзия
600 0 2

               За Теб



За теб сърцето ми туптеше
всеки изминал ден, искаше
с теб да е, но ти си замина,
обърна ми гръб.


Отвори голяма кървава рана,
която и до днес ме боли,
няма да затворя очи,
нека ме боли, но няма
да се върна повече при теб.


Болка нека да усещам,
когато поискам отново
да съм с теб, дори и да ме
боли, забрави - няма да се върна
отново при теб.

© Джулияна Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??