31 янв. 2008 г., 19:40

За теб... 

  Поэзия » Любовная
1001 0 23

                                                на Явор

 

 

За теб... 

 

Ще оставя лампата да свети,

 

обещай да ме намериш в линиите по дланта си...

 

Минавай,

 

дори и през заключени врати.

 

За да откриваш мидените бисери...

 

В мене скрити са...

 

Научи се да виждаш под гордостта и суетата.

 

Ще намериш, от уплах трепераща,

 

кристална истина...

 

Искай ме,

 

без самата аз да съм наясно със своите желания.

 

Бъди отговора на въпросите, които все още не съм си задала....

© Таня Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??