27 июн. 2007 г., 00:51

за теб 

  Поэзия
484 0 0
Незнайно от къде в моя живот
ти дойде и стопли моето сърце!
Ти ме караш да се чувствам специална и неповторима,
когато съм с теб, няма страх и болка!
Ти ми даваш всичко,
от което имам нужда!
Но аз сгреших -
усъмних се в теб и дълбоко те нараних,
може би никога повече няма да искаш да ме видиш,
но единственото, което искам да знаеш
е че макар и да не вярваш, аз адски много държа на теб!
Моля те, прости ми,
позволи ми да поправя грешката си,
обещавам, че няма да съжаляваш!
Сърцето ми кърви от болка,
жадува за две твои думи,
за твоите топли очи,
жадува тебе, разбери!
Никога не съм мислила,
че мога да се влюбя до такава степен,
както сега съм в теб!
В живота ми няма нищо по-важно от теб!!!
За теб мечтая всеки ден,
с теб искам да съм
и да те направя много щастлив,
да ти дам топлината и любовта си,
която заслужаваш!
Единственото нещо, което искам, е
да споделя живота си с теб!
Моля те, прости ми, любов моя!!!
Обичам те!!!

© Сочето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??