За теб
За теб, аз ще прося и ще скитам.
За теб, горящи въглени ще вдигам.
Пустиня ще пресея и отрова ще опитам.
Само да те имам.
За теб, от клетка няма да излизам.
За теб, рани и болка ще изпитам.
Океани ще прелея и гордостта си ще излея.
Само да те имам.
За теб, без глас и устни ще запея.
За теб, без тяло ще живея.
Окови ще излея, със вериги ще се слея.
Само да те имам.
За теб, под земята ще живея.
За теб, със вятърът ще тичам.
За теб, две сърца ще слея.
За теб, сто години ще живея.
Земята без крака със бавни стъпки ще обходя.
Толкова те искам... само да те имам.
Юлиано
© Юлиано Кръстев Все права защищены
...
Земята без крака със бавни стъпки ще обходя."
Какъв копнеж!!! Дано тя да го усети, да те чуе!