7 февр. 2008 г., 19:07

За теб... 

  Поэзия » Любовная
1088 0 18
 

            За теб...

 

Косите ми се разливат в божествена тишина...

Очите ми премигват в празнична усмивка...

Устните ми теб шептят в красиво усещане...

Ръцете ми те изплитат в страстна прегръдка...

Смехът ми пее... за теб...

 

© Павлина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??