Feb 7, 2008, 7:07 PM

За теб... 

  Poetry » Love
1041 0 18
 

            За теб...

 

Косите ми се разливат в божествена тишина...

Очите ми премигват в празнична усмивка...

Устните ми теб шептят в красиво усещане...

Ръцете ми те изплитат в страстна прегръдка...

Смехът ми пее... за теб...

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??