31 мар. 2013 г., 11:26

За теб 

  Поэзия » Любовная
663 0 1

 

Ставам, закусвам, в умът си ми още,
усмихнат разхождам се през целия ден,
лягам, заспивам, сънувам те нощем,
не веднъж съм ти казвал, че си значима за мен.
Това, че стигнах до тука, доказа на всеки,
че отказът не е причина да спреш,
и макар и сега да сме на различни пътеки,
за мен си създадена, дано разбереш.

Останаха думи неизречени, зная,
но смятам, за всичко си има момент,
за флиртове чужди откровено нехая,
усещам, променяш се стоейки до мен.
Не се и замислям за друго момиче,
избрал съм си вече звездичка една
и въпреки всичко си оставам различен,
искрено влюбен в една прекрасна жена.

© Живко Енев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много чувства осетих Всеки иска звездичка, дано да я имаш
Предложения
: ??:??