24 сент. 2013 г., 20:54

За теб 

  Поэзия
1227 1 6

Изпълнен с щастие живот
е сутрин щом очи отвориш,
да чуеш някой как с любов
до теб стои и тихичко говори!

Да чуваш нежния му смях
и тъй денят ти да започва,
а ти забравил що е грях,
да го дариш със цялата си обич!

Изпълнен с щастие живот
е щом денят забързан те поеме
и борейки се с хаоса суров,
да се усмихваш пак да имаш време!

Да се завръщаш в тоз момент от сутринта,

когато подариха ти целувка,

когато ти помахаха с ръка 

и обеща да ти не пука!

Изпълнен с щастие живот
е вечер щом вратата си отвориш,
да те посрещне мека светлина
и някой тихо пак да ти говори!

Да те попита в твоя ден
дали си имал нуждата от нещо,
дали се чувстваш уморен
и после да те гушне нежно!

И щом затвориш своите очи
и чакаш чуден сън да те обгърне,
на близкия човек кажи:
"Щастлив съм и обичам те напълно!"



© Емилиан Примов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??